Sunday, January 10, 2010

2010 Taun rimau....Aummmm!!!!!!

Hi!
Happy New Year 2010 to all my readers and blogger fellows! I hope it’s not late to wish all of you because I just crazy busy with my job. Year 2010 would be a great year, many people start planning their goals but I’ve yet to plan my goal as I just busy busy and busy, I’ll have my goal planned very soon.

I would like to take this chance to thank all my readers and blogger fellows who have supported MyBlog, I appreciate every comments left on this blog, I hope this year brings you and your family happiness, prosperity and good health!


What is your goal and resolution in Year 2010? I would appreciate and interest to know your goal for Year 2010 huhuuuh...

Ye seperti yang kita tau taun ni adalah tahun harimau dalam kelender cina(erkk...sebenarnya aku pon baru tau lepas amoi kat opis aku letak kelender ada kepala rimau huhuhuhu).
Erk...! sorry salah gambar..



Banyak perkara yang telah terjadi secara sengaja atau pon tidak sengaja,samada diduga mahupun tidak diduga, pada tahun lepas sangat terasa banyak perubahan dramstik, seolah-olah taun tu macam panjang jer, ok biar aku cita satu persatu:
Aku baru habis study, dalam masa singkat aku dapat kerja baru,aku baru merasa gaji tinggi sikit, aku pindah rumah baru,aku dapat awek baru, aku baru kena saman, perut aku baru turun 5 kilo, aku baru je dapat jumpa balik semua kawan-kawan lama.

Cerita pasal kawan-kawan lama pulak, tak sangka betol taun lepas boleh dikira 80% kawan baik aku semua khawin, ayooo....! keji tau korang khawin tak hajak aku, ade yang dah nak besalin pon.
nilah antara best friend aku masa balajar dulu(sila click digambar ini untuk zoom)

bersambung.......

8 comments: