Tuesday, December 1, 2009

Pena Besi



P/S- Bosan...bosan...bosan

16 comments:

azizisamsudin said...

ape yang ko mengarut nie adie ?? aku x paham ....


huhuhuhu... tunggu kehadiran ku di senai !!!

aMir RaYYaN said...

sekadar pena........jg diri...:)

farish H said...

adie..lme x dgr cterr;p

W. Hidney said...

comel

||| PöJìé PööH ||| said...

amboi..
sekali sekala muncul tetap dengan puis² dia..

bigheart4bigboy said...

sah mmg ko xde keja... hehehehe...
weyh... bilan nak wat perjumpaan nih... :P n ada x blog KDL yang baru coz yang lama pny xleh ar..

azizisamsudin said...

ko nak jumpe sgt kan .. aku akan teman kan ..

hahahhaa,,,, pastikan ko ambik kat kat tpt biase . !!

ahhahahhaa..

AdiE said...

selamat melayari alam kebosanan!!hahaha

adie said...

JIJI> nak amik kat tempat biasa...? i selalu amik u kat rumah pelach itue jer?...opsss..emosiku terganggu.

Amir>thank amir,i sentiasa menjaga diri dan mengekalkan keremajaan serta keayuan,kerana diriku begitu berharga.

Rizz> tu lah rizz, i bz sangat,tak sempat nak update blog


Hidney> thank...adie jadi malu nih...

pojie> tu lah pas ni ingat nak buat makyung pulak, chines opera ke.

bigheart4bigboy> hape nak jumpa!!!nanti lah aku tengah diet ni, nanti kalau badan aku dah ramping baru aku jumpa ko.boleh! KDL tu ape ekkk? kandang lembu ye?

adie> ye selamat...selamat...

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOOO

azizisamsudin said...

JIJI> nak amik kat tempat biasa...? i selalu amik u kat rumah pelach itue jer?...opsss..emosiku terganggu.

kenapa emosi teganggu nak melacokan aku lak ??? tempat biase tu tempat rumah pelach ??

hei .. kirenye ko melanggan pecach la ?

sejak bile aku duk kat rumah pelach ??? nauzubillah .. x baik adi tuduh aku mcm tu di khalayak ramai .. sedih aku :(

:::wagonbiru::: said...

bosan gi la makan....
sekadar termenung xmembawe kekenyangan... ;p
kekeke ;p

singAsong said...

Adi, bosan di sini juga....

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

MahaMahu said...

Knp ni puitis sgt tulisan itu tersentuh hati ni heheheh sensetif org nye... but nice..