Monday, August 31, 2009

I hate pimple! / Happy 52nd National Day Malaysia

Hey everybody :)

At this time, i get very hard, painful pimples, usually on my right cheek ( besar macam penumbuk nok...),I have to admit that I'm a pimple popper and i try attempted it with my fingers, but they won't pop, I try need to pop it with a needle, but thing it will make me creazy painful like hell, so now i just put ice over it hahahha.

Tomorrow i just need to clinique for bought a Night Solutions Acne Treatment Gel to use on my face before i go to bed and some antibiotic,( mintak-mintak lah dapat Mc hahahhah). hmmmmm....


Awuuuuch...


Adeh!! deh! deh! deh!...

At office, i just ware a face mask every time for cover that pimple, so bored huhuhuhu~

P/s Pipiku semakin bengkak lagi dan lagi dan lagi ....

----------------------------------------------------------


Happy 52nd National Day to Malaysia!

Do I love my country?

Yes, I love Malaysia for sure!

But the pertinent question is whether my country really loves me?

have a great holiday!

16 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

happy merdeka day Adie!

rilek je ngan jerawat tu..i ade lg byk tau..wawawa..
pas smggu sure elok nnt tu..

i'm shin... i'm inesen said...

jerawat pemanis muka la tu ek

ismail said...

ko ni suka seksi2 kan, stim aku..... nape tak tunjuk sume

Indah Cuma Seketika.... said...

Salam ramadhan,
you still look sexy .... walau ada pimple....

||| PöJìé PööH ||| said...

hoh!
Adie byk berangan skrg kan!!!
ker sedang dilamun chenta??!
HEHEHE!!!

alah kamu byk jerawat pun ttp cute, ramai peminat..

W. Hidney said...

jerawat gatal tu hehehe

bigheart4bigboy said...

hahaha... cian diaaa...
ada jerawat eyyy...
tapi ada jerawat sempat lagi tunjuk body dia ekk... hahahaha....

-KenSon- said...

hi... this is my first time visit ur blog. I like the two songs u posted. downloaded few weeks ago... love them...

adie said...

Jim> adie jarang kena jerawat,tapi sekali kena nah ko besar satu pipi dah,nk pegi kerja pon segan,ok jim jangan sedih2 ye, be cool men.

Shin> abis kalau satu muka bengkak bukan pemanis namanye,wah cantik lah bunga tu, mana nak dapat?

Indah Cuma Seketika> sexy ke, tapi i terseksa uolz.

Pojie> bukan banyak berangan lah tapi stress kot,raya ni bape hari kat johor?

W.Hidney> hai abg rezz, thank 4 t comment, hey tu bukan jerawat gatal lh, itu jerawat berangan lebih hahahah, mana nak dapat buku tu?

bigheart4bigboy> hey i tunjuk jerawat ok... jerawat! bukan tunjuk body,happy national day!

Ken Son> hai Ken son welcome to my blog and thank alot for visit my blog, have a nice day

Duke Luce Dell'amore said...

cian kamu..
sabor je ler..xlama lg surut r tu..
p beli Dalacin-T kt farmasi..
pastu letak ubat tu kt jerawat tu..pedih skit,tp sure the next day jerawat tu mengecot..

Ejay said...

kita serupa la Adie...
Ejay pun ada seketul jerawat besar kat pipi ni
geram sgt hari tu picit smpai bengkak pipi
dah member2 opis ingat Ejay kena tumbuk pulak
muahahha..
(padahal kena cium.. heh)

Remy.com said...

naper dipicit?

puussshhh mcm gunung berapi meletup, hehe...

thn jer k, nnti bgn tido ilang lah tu (ayat yg biasa mak remy ckp)

Chem5007 said...

fuyooo..first time aku dgr dapat jerawat nak harapkan MC..huhu. Neway, nice idea...lepas ni ramai la adik2 yang ikut yer..huhu.

azizisamsudin said...

weeeweet ... slmat hari raya ...

Mr. tercabut said...

alamak.. hari jerawat sedunia ke kat sini! meriah tul.. macam hari raya pertama! hehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛