Monday, April 20, 2009

Tag from PöJìé : Wallpaper screen

1)anda perlu "printscreen" wallpaper anda yang sedang guna sekarang, jangan dusta, kerana kurang digemari.
2)beri tahu mengapa anda suke "wallpaper" anda itu.
3)tag 10 orang.4)itu sahaja.

Adie==> huuu~..... kena teg Hi5 Emoticonape salah aku....., well this 1st time im get teg like this, ape punya soalan ni!....(sambil menumbok meja) Hi5 Emoticon
bagi lah yang best sikit huhuhuhu, tak ape lah jawab je....



jawapan



nah! ni lah wallpaperscreen adie, wallpaper ni adie curi kat pendrive adik adie hehehehHi5 Emoticon

Kenapa adie suka wallpaper ni:
a)ntah.... Tak tau.....Hi5 Emoticon
b)hmmmm kenapa ek?........
c)saje menayangkan kemegahan hasil curi.

hmmm nak teg sape pulak ek....

1.) Abang Alfaf

2.)Peppy

3)CD comel

4)Helmi & Zamry

5) Pakwe

6.)Abg Khairol

7.)En.Ombak

8.)Tommy

9.)ejaylicious

10.)KOSERANI

4 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh trimas..
tahniah akhirnya blog anda sudah tidak bsawang lagi..
**lareeekkkk!!

Kos Serani said...

Adoi!!! Adie, aku kena juga ker? ok la...nanti bila free aku buat ya, tapi wall paper aku selalu tukar heh heh heh

rizz said...

wahh cntekk layout adi.hahak yer tag dtg dri sy hahaha

fauzy said...

hai adie

blh berkenalan? saya amer dr KL.