Tuesday, January 15, 2008

hallo...

Mmmm... Seperti pagi-pagi biasa alarm aku akan bunyi tepat pukul 6.30 pagi,
Yang bestnye alarm tu bunyi lagu favorate aku "Morning Musume - Joshi Kashimashi Monogatari." rasa macam nak joget lah plk pagi2 dengar lagu tu.(gedik kan...)
tapi aku tunggu alarm tu bunyi sampai 3 kali baru bangun huhuuu..

video
Morning Musume - Joshi Kashimashi Monogatari.




Tengah-tengah kerja tadi, terbukak file lama kat komputer aku, so terjumpa lah pic-pic lama aku taun 2006-2007, bila aku tengok pic tu aku terus jadi malu melihat diriku sekarang, bayang kan dulu berat aku cuma 54kg but now 67 kg.(sungguh memalukan)













No comments: