Sunday, October 9, 2011

Gay.atau.Tidak

Gay.atau.Tidak..........?

Kadang kala tanpa kita sedari atau kita sedar, pertanyaan ini sering berlegar disekitar kita, sama ada pada sahabat kita, saudara kita, housemates, roomate kita, atau pada 'diri kita sendiri".

Saksikan video ini kerana terus terang ianya terjadi pada diri aku dan kawan aku sendiri seperti didalam video ini.





P/S- Walaupon kita tahu kawan kita Gay atau lesbian, jangan lah sekali sekala kita membenci dia, kerana meraka juga makhluk ciptaan Tuhan, meraka juga ada perasaan, bukan kemahuan meraka dilahirkan hidup sebegitu.

12 comments:

bigheart4bigboy said...

hu.. di dah berkaya balik :) like2

rouh adi said...

isu yg sensitif ...tp benar dlm realiti...

adiakbar said...

It's fuckin' true!

i'm shin... i'm inesen said...

GAY bukan satu jenayah.. ia terdorong oleh naluri di luar kehendak diri sendiri.. hanya kekuatan iman yg mampu melawan.. tp sbg manusia gay yg normal.. semua x menjadi kesalahan tp di iringi dengan perasaan menyesal dan xmo buat lagi.. setiap harapan untuk berubah disudahi ngan kesalahan yg bakal dilakukan berulang kali.. begitu seterusnya...

x sapa nak jadi camni.. percayalah~

adiakbar said...

i'm shin... i'm inesen : i kinda like ur comment...sesungguhnya itu adalah benar..

adie said...

bigheart4bigboy- Tadaaaaa!!!! im back :-) miss u all

adie said...

rouh adi- betul tu, cuma kita je tak amik tau

adie said...

adiakbar -hai nama kita sama lah...

adie said...

shin- betul tu... Setuju!!!!

Lasykar Langit dan Bumi said...

Welcome back bro hahaha *lari dari topik sat...

rouh adi said...
This comment has been removed by the author.
Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)