Friday, June 12, 2009

I am so BORED!!!!!

yoz!~ After final exam i just helping my brother at her Car shop, but no more work today and im so damn bored alone at home, where anybody goingon?, bangun pagi je tengok semua orang dah tak ade kat rumah ni, siot je tinggal kan aku sesorang...Hi5 Emoticon hahahaha! went to the my mum home petang ni nak kemas baju untuk pergi kursus esok di KL. Yahooo! Malam tadi hampir tak boleh tido cuaca panas sangat kat sini, tak tau nak buat ape, Hi5 Emoticon tiba-tiba teringat satu idea, dengan penuh sikap hasad dengki, khanat, bongkah segala, bangunkan semua orang yang tengah syok tido ajak diorang berbual haahhah bagus tak idea tu dan sasaran mangsa utama ialah adik adie.Hi5 Emoticonlepas tu abang- abang adie, selepas puas dengan kerja giler tu barulah boleh tido. Sebagai pembalasan pagi- pagi lagi adie kena tinggalkan sesorang kat rumah hahahah.
sementara itu saksikan sedikit video yang pasti membuat ada tersenyum.
Monyet vs Anjing




P/S To Kimie, i tak carut u ok, i kata monyet bukan kera heheheheh

11 comments:

Duke Luce Dell'amore said...

kuar r spen time ngan membe2..kan cuti ni..
ajak dowg p tgok wayang ke..

||| PöJìé PööH ||| said...

hahaha..
memacam la Adie nih tau!
hampeh!
tp lawak la Extravaganza tuh..
dia ala² Senario la..
cam gampang cter2 dia..
tgok la yg lain², mmg xkering gusi..
hahaha..

p/s: amboi tayang pic sexy lg, xtakut kne sabo lagi ker..ati² dear..

Eragon_iz said...

waduh, hebat bangat deh. kamu ini gila2 deh, sampai x ketahuan ganggu orang lain." versi indon. hahah. betul kate duke tu. pi lah lepak2 dgn member2.

Sinting Maut said...

Hahahaha.....

ternyata Adi ini orangnya iseng banget yah, tega bener cuma karena loe ngga bisa tidur trus harus gangguin sodara-sodara loe yang lain untuk ngilangin jenuh, hahahaha....

@Eragon :
wakakak, kamu lah gune versi Indon dengan bijak... but need bit correction :

"Waduh, hebat banget deh... loe tuh gila juga yah, iseng banget sampe gangguin orang lain"

hahahaha.....

Lord Fiqo said...

i am bored too. u're not alone. ada geng baru. haha.

rizz said...

hehe bilee la nk kua jejalan ngn adie ni opsss

c-idah said...

xde aweks kew dek..?
x bek kacau owang tau..
kacau aweks xpe..:)
kalau xleh tdo sesngat..
istigfr bnyak2 ye...
cm ustazah la plak...hahaha..
whtevr nice yr blog..

Adam Arjuna said...

hoho..
bosan plak ke bro...?

time study dulu bz sgt la plak, time rilex.. bosan plak kan..

ahaha.. mmg cam tu pon idop..

p.a.k.w.e. said...

anda di tag pakwe...jawab k

F@iz said...

ameng kalu berperan kayak banci emang lucu! Anjing loe lg pintar yaaa, ehehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛