Saturday, February 28, 2009

Liburan di Puncak Genting

last weekend, i went to Genting Highlands with my friend. Rencanaya sih mau liburan sama teman-teman sekuliahku di akhir sem ini, tapi aku juga udah janji sama temanku di Kl, ingin diajak liburan kalau misalnya ada waktu luang, aku jugak kesian amat sama teman ku itu seharian stress dengan kuliah, dengan partimenya segala, makannya aku pergi sebelum waktu yang ditetapkan. Sejak dulu aku tu pingin bangat mau ketempat seperti ini, nah syukurin sekarang termakbul !



Perjalanan Ke puncak Genting


FirstWold Hotel






Sebelum ke hotel aku diajak naik ke cablecar




Sememangnya aku paling takut sama ketinggian huhuhuhu!


Apa mungkin ya berat kami boleh ditampung cablecar ini!





Sebelah malamnye aku sempat ke Ripley's Believe it or not


Nah! Ini dia teman baru ku, namanya Jonny , ganteng ngak!

Vampire Killing Kit

angker tapi aneh



Setelah itu kita sempat berjalan disekitar kawasan luar, sayangnya aku terlupa bawak sweaternya, dingin amat!




Seharian berjalan, perutpon sudah lapar!


Bersambung.......

10 comments:

hamster me said...

i think i have a crush on u. boy, u r such a beautiful guy! :D

shah said...

please dont! i also hv crush on him..!
kill me first if u want him..!
hehehe!

adie said...

huhuuuhuhu jangan lah gaduh-gaduh, nak gaduh masuk WWF lah

Helmi Razali said...

oh, kerusi bertuah? Adakah dengan duduk di atas kerusi tu, satu badan akan bertuah ?? Mungkin jugak, lepas duduk kat situ, bisul tidak akan tumbuh di punggung. ha ha.

lawak x bermoral. sila abaikan

-cD- said...

Sonok la tu kan... hiuhuhu

p/s: rasa cam baca blog dari seberang.. tukar semala gaya penulisan ehhh.. matilah..

rizz said...

wah3.bestnyaa adie nye holiday.nk ikot leh heheee

||| PöJìé PööH ||| said...

Wah³..
Bestnyer gi Genting Highland..
Tp dh xsesejuk dulu² kan..
Rasa cam sejuk kat KL di pagi hari je..
Hehehe..

Fa said...

ah.... sepertinya tempat yang menarik buat liburan!
next time ke KL, mau juga ah ke Genting!

Ejaylicious said...

shoknya jalan2......have anice day bro.

Gadis n Frank said...

kenapa kerusi tu bertuah?